Lagu Ne….

Pech lagu yang dinyanyiin Celline Dion always make me cry… yah gimana ya? Aku serasa ada dalam alam batin yang sedih dan haru,aku merinding. Yah…aku selaku terbayang filmnya yang begitu tragis. Drama percintaan yang didasarkan pada kisah nyata. Kisah yang dulu membuat aer mataku menangis. Ah… bagus lah…. hehe,,,, padahal biasae q tu paling gak tertarik ama yang namae drama percintaan luw… tapi yang ne beda d q ngerasae….

Advertisements
Published in: on 13 April 2009 at 08:58  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://hidashizuka.wordpress.com/2009/04/13/lagu-ne/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLeave a comment

  1. Hi,
    hidashizuka.wordpress.com – da best. Keep it going!
    Thanks
    Tania


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: